Din Utvikling sålt till Credo Partners

Din Utvikling har, med hjälp från Stratema, ingått avtal om försäljning av sin verksamhet, med företagen Din Utvikling och Din Utvikling Consulting, till Credo Partners.   

Din Utvikling arbetar med människor, organisationer och ändringsprocesser. De är organiserade i två bolag; Din Utvikling Consulting AS levererar konsulenttjänster till både privata och offentliga verksamheter. Din Utvikling AS är leverantör till NAV (norska arbetsförmedlingen) och arbetar primärt med arbetsförmedling för jobbsökare. De är en kursarrangör som tillhandhåller yrkesrelaterade kurser med fokus på omställningar, jobbklargörande, aktivering och yrkeskurser för ungdom och vuxna. Din Utvikling önskar att bidra till att förbättra det norska näringslivet genom att bygga broar mellan individer och organisationer.  

Credo Partners har sedan 2003 hjälpt företag genom krävande situationer och har etablerat sig som den ledande aktören i Norge inom vidareutveckling av små och mellanstora företag. Credos investeringsfilosofi och arbetsmetod är särdeles anpassad till möjligheterna och behoven till små och mellanstora företag. Credo jobbar tillsammans med grundläggare och ägare av familjeföretag för att få dem att realisera sin inneboende potential.  

För ytterligare information, vänligen kontakta säljarens representant i transaktionen, Director Morten Rye Pedersen i Stratema på telefon +47 91 86 41 45 eller e-post morten@stratema.no.
 

 


 
Din Utvikling sålt till Credo Partners
Din Utvikling sålt till Credo Partners
Stratema var rådgivare för Din Utvikling AS
Din Utvikling sålt till Credo Partners
UNDERVISNING - PRIVATE EQUITY
2018
För mer information, kontakta
Skriv ut