Director

Plats:STOCKHOLM Sektor:TEKNOLOGI

Director för TMT-team i Stockholm

Stratema växer hela tiden och vi söker därför en Director i Stockholm med fokus på teknologi som har lust och potential att utveckla sig själv och företaget så att vi blir nummer 1 i Norden.
Till tjänsten som Director i Stockholm söker vi en person som är självständig och kan hitta nya uppdrag och har den kunskap inom teknologisektorn som behövs för att leda ett team av rådgivare och analytiker vid köp och försäljning av företag. 

Din branschkännedom kan komma från befattningar inom teknologi med M&A-erfarenhet, Family Offices, Private Equities, andra typer av investmentbolag samt M&A boutiques/Investmentbanker med verksamhet inom tekniksektorn.
 
Vi söker personer med högre utbildning (gärna inom finans), med en analytisk läggning, strategisk förståelse och som kan sälja och skapa förtroende.

Skicka din CV till oss.

Stratema AS arbetar med strategisk värdeutveckling genom köp och försäljning av företag i Norden från våra kontor i Stockholm och Oslo. Stratema har specialiserade team inom teknologi- och byggbranschen, där vi med vår unika branschkunskap och erfarenhet från affärstransaktioner, kan skapa bra lösningar för alla inblandade parter.

Stratemas team har genomfört över 300 transaktioner och idag har vi 12 medarbetare: 3 Partners, 2 Directors, 2 Senior Associates, 3 Associates och 2 analytiker. 

 
> TILLBAKA TILL KARRIÄRSIDAN